Kleine Kolenkrant - februari 2016

Cabbagecon 4 komt eraan!
Welkom bij deze eerste nieuwsbrief voor Cabbagecon 4. Jawel, het gaat echt gebeuren: de vierde editie van de enige echte Nederlandse Schijfwereldconventie komt eraan. Hij wordt gehouden op 1 en 2 juli 2017 in Utrecht.
Met trots laat het team achter Cabbagecon weten dat het evenement met kolenthema volgend jaar wordt georganiseerd in samenwerking met het Ankh-Meurborkse Gilde van Kooplieden. Na een succesvolle samenwerking met het Moordenaarsgilde in 2015, hebben wij wederom contact gezocht met een van de grote gildes van de Schijf, met de vraag of zij ons willen helpen een mooi evenement op poten te zetten. Gelukkig bleek het Koopliedengilde meer dan bereid ons hierbij de helpende hand toe te steken.
Enkele prominente leden van het Gilde zullen aanwezig zijn om ons te laten meegenieten van het beste dat de grootste stad van de Schijf te bieden heeft. Kom de unieke sfeer van de stad proeven. Verdwaal in de typerende steegjes of vergeet de tijd* in de drukke winkelstraten. Proef het eten**. Maak kennis met de plaatselijke bevolking. Je leven is niet compleet zonder een bezoekje aan Ankh-Meurbork. En nu hoef je niet eens een reisje naar de Schijf te boeken, want de stad komt naar je toe. Zorg dat je erbij bent!
Ga naar onze nieuwe website www.dutchdwcon.nl voor alle details en updates.

* maar nooit je portemonnee
** geheel op eigen risico

Prijzen
Lidmaatschap voor dit onmisbare evenement kost € 60 voor het hele weekend of € 35 voor één dag.
Ga naar www.dutchdwcon.nl en meld je aan.

Locatie is alles
Cabbagecon 4 wordt gehouden op 1 en 2 juli 2017 in Hotel Carlton President, Floraweg 25 in Utrecht. Dit fraaie hotel ligt net buiten Utrecht zelf, niet ver van de ringweg. Het is eenvoudig bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. Meer informatie en een routebeschrijving zijn te vinden op hun website: www.carlton.nl/president.

Voor leden van Cabbagecon 4 geldt een gereduceerde kamerprijs van € 80 per nacht voor een eenpersoonskamer of € 95 per nacht voor een tweepersoonskamer. Hier komt nog toeristenbelasting bij.
De gereduceerde tarieven zijn ook geldig voor de nachten rond de conventie, dus als je nog een paar dagen langer wilt blijven, dan kan dat tegen een voordelige prijs.
Je kunt je kamer rechtstreeks bij het hotel boeken via info@president.carlton.nl, onder vermelding van Cabbagecon 4.

Nederlands